Αρχή Ανακοινώσεις ΤΕΙ - Ανακοινώσεις Δημοσιότητας Το νέο επενδυτικό σχέδιο και το μέλλον της Ευρώπης: Διάλογος του Αντιπροέδρου της ΕΕ Jyrki Katainen με πολίτες στην Ελλάδα
 
 
 
 
 
 

Το νέο επενδυτικό σχέδιο και το μέλλον της Ευρώπης: Διάλογος του Αντιπροέδρου της ΕΕ Jyrki Katainen με πολίτες στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση

Το νέο επενδυτικό σχέδιο και το μέλλον της Ευρώπης:

Διάλογος του Αντιπροέδρου της ΕΕ Jyrki Katainen με πολίτες στην Ελλάδα

 

Παρακολουθήστε τη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση!

 

 

Στις 23 Απριλίου 2015, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Γίρκι Κατάινεν, υπεύθυνος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα, θα συνομιλήσει με φοιτητές, εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών τάξεων και μέλη κοινωνικών οργανώσεων για το νέο επενδυτικό σχέδιο της ΕΕ, ύψους 315 δισεκατομμυρίων ευρώ. Το σχέδιο παρουσίασε, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ με στόχο την επανεκκίνηση της οικονομικής ανάπτυξης και τη μείωση της ανεργίας στην Ευρώπη.

 

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Αθήνα και θα μεταδοθεί ζωντανά στις 23 Απριλίου 2015 ώρα 11:00 από το www.europeforall.gr, με ταυτόχρονη διερμηνεία από αγγλικά σε ελληνικά.

 

Οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν στη συζήτηση υποβάλλοντας ερωτήσεις είτε μέσω twitter με το hashtag #EUdialogues, είτε μέσω του ειδικού event στο Facebook της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

 

Η δημόσια συζήτηση για το νέο επενδυτικό σχέδιο εντάσσεται στο πλαίσιο της σειράς «Διάλογοι με τους Πολίτες», που πραγματοποιούνται σε όλη την ΕΕ μεταξύ Ευρωπαίων Επιτρόπων και πολιτών με αντικείμενο τις πολιτικές πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Για το νέο επενδυτικό σχέδιο της ΕΕ

Για τις σειρά εκδηλώσεων «Διάλογοι με τους Πολίτες»