Αρχή Ανακοινώσεις ΤΕΙ - Ανακοινώσεις Δημοσιότητας Ενεργοποίηση λογαριασμών πρωτοετών στα Χανιά
 
 
 
 
 
 

Ενεργοποίηση λογαριασμών πρωτοετών στα Χανιά

E-mail Εκτύπωση

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές,
Με την ευκαιρία που μας δίνετε, το προσωπικό του γραφείου Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων  στα Χανιά σας καλωσορίζει στο ΤΕΙ Κρήτης και συγκεκριμένα στη Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών και σας εύχεται καλή φοίτηση και αξέχαστα φοιτητικά χρόνια.


Όπως γνωρίζετε είχε προκύψει σοβαρό θέμα με την ενημέρωση της τοπικής μας βάσης χρηστών με αποτέλεσμα τη μη σύνδεση σας στις υπηρεσίες που παρέχουμε σε τοπικό επίπεδο στα Χανιά.


Παρότι το πρόβλημα δεν οφειλόταν σε εμάς αλλά από το Ηράκλειο και τον συγχρονισμό των βάσεων μας, θέλουμε να σας ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση.


Τελικά σήμερα το μεσημέρι έγινε η ενημέρωση της τοπικής βάσης χρηστών και έτσι έχουν ανοιχτεί όλοι οι λογαριασμοί σας και σε τοπικό επίπεδο.


Ο λογαριασμός σας έχει τη μορφή
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   για τους φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών  και
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   για τους φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Φυσικών Πόρων & Περιβάλλοντος  
(όπου xxxx o αριθμός μητρώου σας).
Έτσι π.χ. ο φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών με ΑΜ3578 έχει λογαριασμό Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Ο κωδικός πρόσβασης σας είναι αυτός που δηλώσατε κατά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας την ημέρα εγγραφή σας.
Δυστυχώς όμως αρκετοί από εσάς δεν έχετε ακολουθησει τις οδηγίες που είχατε λάβει με την εγγραφή σας για ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε ακόμα να συνδεθείτε στις τοπικές υπηρεσίες μας.
Για να ενεργοποιηθεί τώρα ο λογαριασμός σε αυτούς τους φοιτητές, πρέπει να προσέλθουν στο γραφείο δικτύων μας στο πρώτο όροφο και με ωράριο λειτουργίας 08:00-15:00 και να ορίσουν το κωδικό πρόσβασης τους.
Με την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες που παρέχονται σε τοπικό επίπεδο με κυριότερες τις:
https://eclass.chania.teicrete.gr/                              Open eClass - Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης
https://mail.chania.teicrete.gr/                                Υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για την ασύγχρονη επικοινωνία σας με την ακαδημαϊκή κοινότητα του ιδρύματος.
https://www.chania.teicrete.gr/eduroam/                        Για σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο eduroam
https://www.chania.teicrete.gr/myldap-account                   Τροποποίηση στοιχείων προσωπικού λογαριασμού σας και αλλαγή κωδικού πρόσβασηςΣτη διεύθυνση https://www.chania.teicrete.gr/services μπορείτε να βρείτε όλες τις προσωποποιημένες υπηρεσίες που προσφέρονται σε τοπικό επίπεδο.Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα

https://www.chania.teicrete.gr/online-requests