Αρχή Ανακοινώσεις ΤΕΙ - Ανακοινώσεις Δημοσιότητας Επιλογή εργαστηριακής ομάδας στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Στοιχείων (Α΄ Εξ.)
 
 
 
 
 
 

Επιλογή εργαστηριακής ομάδας στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Στοιχείων (Α΄ Εξ.)

E-mail Εκτύπωση

Καλούνται οι φοιτητές, που πρόκειται να παρακολουθήσουν το μάθημα Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Στοιχείων κατά ο τρέχον εξάμηνο, να προβούν άμεσα στην επιλογή της εργαστηριακής τους ομάδας μέσα από την πλατφόρμα eClass ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Μεταβείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://eclass.chania.teicrete.gr

  2. Συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και το συνθηματικό σας (ισχύουν τα ίδια για όλες τις υπηρεσίες του ΤΕΙ Κρήτης).

  3. Από το μενού Βασικές Επιλογές επιλέξτε Κατάλογος Μαθημάτων.

  4. Εντοπίστε στον κατάλογο το μάθημα Ηλεκτρονικά Στοιχεία (Εργαστήριο) (EL214) και τσεκάρετε το κουτάκι επιλογής στην αριστερή στήλη, ακριβώς δίπλα από τον τίτλο του μαθήματος, για να συμπεριλάβετε το συγκεκριμένο μάθημα στο προσωπικό σας χαρτοφυλάκιο.

  5. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Προσωπικό Χαρτοφυλάκιο, που βρίσκεται στην κορυφή της ιστοσελίδας, ακριβώς κάτω από το λογότυπο eClass.

  6. Από το προσωπικό σας χαρτοφυλάκιο κάντε κλικ στον τίτλο του μαθήματος Ηλεκτρονικά Στοιχεία (Εργαστήριο) (EL214) για να μεταβείτε στον ιστοχώρο του μαθήματος.

  7. Από το μενού Επιλογές Μαθήματος επιλέξτε Ομάδες Χρηστών.

  8. Επιλέξτε την Εργαστηριακή Ομάδα, που σας εξυπηρετεί περισσότερο, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο της στήλης Εγγραφή.

Πλέον, για οποιοδήποτε θέμα αφορά το συγκεκριμένο μάθημα μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά με τους διδάσκοντες πατώντας το εικονίδιο Επικοινωνία με τους εκπαιδευτές, που φαίνεται στη γραμμή εργαλείων της αρχικής σελίδας του μαθήματος.

Συνημμένα:
ΑρχείοΠεριγραφήΜέγεθος Αρχείου
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (ΕγγραφέςΗΛΣΤ.pdf)ΕγγραφέςΗΛΣΤ.pdf 183 Kb