Αρχή Ανακοινώσεις ΤΕΙ - Ανακοινώσεις Δημοσιότητας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
 
 
 
 
 
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΣΕ  ΕΚΘΕΣΗ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Χανίων - Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου διοργανώνει εκδηλώσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας από τις 14/2/2014 έως τις 11/6/2014. Η Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης συμμετέχει με δικές της εκδηλώσεις την περίοδο 12 έως 15 Μαρτίου 2014 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Κ.Α.Μ).

Στα πλαίσια αυτά προτείνεται και Έκθεση Φωτογραφίας μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας της Σχολής (φοιτητές, εκπαιδευτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό).

Συνεπώς, με το παρόν απευθύνουμε πρόσκληση συμμετοχής στην ανωτέρω Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα ελεύθερο, που απευθύνεται σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας της Σχολής που έχουν καλλιτεχνική σχέση με τη φωτογραφία.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί έχει ως εξής:

  1. Υποβολή συμμετοχής με την αποστολή ηλεκτρονικού αρχείου της φωτογραφίας μεγέθους 1024 * 768 pixels (landscape ή portrait) και στοιχεία επικοινωνίας του δημιουργού στη διεύθυνση email: jpmakris @ chania.teicrete.gr .

Η περίοδος υποβολής παταρείνεται: 19 Φεβρουαρίου εως 3 Μαρτίου 2014.

  1. Επιλογή των φωτογραφιών που θα εκτεθούν από Επιτροπή (με ενδεχόμενη διάκριση θεματικών πεδίων) μέχρι 5 Μαρτίου 2014.
  2. Οι δημιουργοί που θα εκθέσουν θα πρέπει να παραδώσουν την εκτυπωμένη φωτογραφία, διαστάσεων 40cm * 60cm, σε φωτογραφικό χαρτί, φωτογραφική πλαστικοποίηση ΜΑΤ και επικόλληση σε KappaMount 10mm, μέχρι 10 Μαρτίου 2014.
  3. Η φωτογραφία θα συνοδεύεται από σχετιζόμενο κείμενο έμπνευσης του δημιουργού (μέχρι 300 χαρακτήρες) το οποίο θα πρέπει να αποσταλεί στην πιο πάνω διεύθυνση email μέχρι 10 Μαρτίου 2014.
  4. Όλες οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν, ανεξάρτητα τελικής επιλογής, θα προβάλλονται μέσω video projector σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Τα έξοδα εκτύπωσης, σύμφωνα με τις ανωτέρω προδιαγραφές, θα βαρύνουν τους συμμετέχοντες. Η Σχολή έχει προσφορά από το Φωτογραφικό Εργαστήριο “EyeLand” (Δασκαλογιάννη 31, Χανιά, τηλ. 2821041997): κόστος 13,20€.

Ο Συντονιστής

Δρ Ιωάννης Π. Μακρής

Αναπλ. Καθηγητής

Συνημμένα:
ΑρχείοΠεριγραφήΜέγεθος Αρχείου
Κατέβασμα αυτού του αρχείου (PhotoExhibitTEICR  at KAM-2ndCircular.pdf)PhotoExhibitTEICR at KAM-2ndCircular.pdf 197 Kb