Αρχή Ανακοινώσεις ΤΕΙ - Ανακοινώσεις Δημοσιότητας Σεμιναριακού μαθήμα "Συστήματα Ηχο-πλοήγησης & Ηχο-εντοπισμού"
 
 
 
 
 
 

Σεμιναριακού μαθήμα "Συστήματα Ηχο-πλοήγησης & Ηχο-εντοπισμού"

E-mail Εκτύπωση

Ανακοινώνεται η διενέργεια του σεμιναριακού μαθήματος "Συστήματα Ηχο-πλοήγησης & Ηχο-εντοπισμού" που επιχειρεί εισαγωγή στα κάτωθι θεματικά πεδία:

  • Διάδοση ήχου σε υγρό μέσο
  • Παθητικά Συστήματα Ηχο-εντοπισμού
  • Ενεργητικά Συστήματα Ηχο-εντοπισμού
  • Συστήματα Ηχο-πλοήγησης

Το μάθημα θα συντελεστεί σε τρεις ή τέσσερις σεμιναριακές διαλέξεις. Οι δύο πρώτες θα συντελεστούν στις εξής ημερομηνίες:

  1. Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010, ώρα 17:30, αμφιθέατρο Παρ/τος Χανίων ΤΕΙ Κρήτης
  2. Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010, ώρα 17:30, αμφιθέατρο Παρ/τος Χανίων ΤΕΙ Κρήτης
Το μάθημα απευθύνεται στους φοιτητές που έχουν επιλέξει το μάθημα "Συστήματα Ήχου", αλλά και στους φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα "Radar & Ραδιοβοηθήματα". Είναι ευπρόσδεκτοι και φοιτητές από το Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής καθώς και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος φοιτητής του Τμήματος Ηλεκτρονικής.
Στους συμμετέχοντες φοιτητές θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής (σε εκείνους που θα παρακολουθήσουν όλες τις διαλέξεις), ενώ σε εκείνους που θα συμμετάσχουν και στην εξέταση (με μορφή ερωτηματολογίου μέσω της πλατφόρμας eClass) θα περιλαμβάνεται στη βεβαίωση και η επίδοσή τους (εφόσον είναι μεγαλύτερη του 7/10).
Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρονικής παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή με εγγραφή τους στο μάθημα που έχει δημιουργηθεί στην πλατφόρμα eClass (το μάθημα θα κλειδώσει στους εγγεγραμμένους φοιτητές την Πέμπτη, 9-12-2010). Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές από το Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής και αλλού παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους με e-mail στον Προϊστάμενο του Τμήματος Ηλεκτρονικής.