Αρχή Ανακοινώσεις ΤΕΙ - Προκηρύξεις / Διαγωνισμοί Προκήρυξη για πρόσληψη Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών και Εκπαιδευτικών Ειδικών Μαθημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012
 
 
 
 
 
 

Προκήρυξη για πρόσληψη Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών και Εκπαιδευτικών Ειδικών Μαθημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012

E-mail Εκτύπωση

Αναλυτικές πληροφορίες για την προκήρυξη βρίσκονται στην κεντρική ιστοσελίδα του ΤΕΙ Κρήτης.

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αίτησης στις γραμματείες Ηλεκτρονικής & Φυσικών Πόρων  του Παραρτήματος Χανίων.

Ειδικά μόνο για το τμήμα Ηλεκτρονικής πραγματοποιείται σε πρώτη φάση με συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://applicants.chania.teicrete.gr.

Με την ολοκλήρωση αυτής της εισαγωγής θα έχετε την δυνατότητα να εκτυπώνετε την ηλεκτρονική σας αίτηση, την οποία και θα υποβάλλετε υπογεγραμμένη για να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου.

Μετά το πέρας της εκτύπωσης, δεν θα μπορείτε να εισέρχεστε στο σύστημα για να αλλάξετε τα στοιχεία σας.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι όσοι υπέβαλλαν ηλεκτρονικά την αίτηση τους το προηγούμενο έτος, τα στοιχεία τους υπάρχουν ήδη καταχωρημένα. To μόνο που πρέπει να κάνετε είναι τουλάχιστον ένα login για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας!

Σε αυτούς θα δοθεί η δυνατότητα να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους προτού προβούν στην εκτύπωση της αίτησής τους.

Για τους υφιστάμενους χρήστες παρέχεται η δυνατότητα ανάκτησης κωδικού από την εφαρμογή, ενώ για τους νέους χρήστες αποστέλλεται υπερσύνδεσμος στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώνετε μέσω του οποίου επιβεβαιώνετε το αίτημά σας και δημιουργείτε τον μόνιμο κωδικό εισόδου σας.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να απευθύνεστε στο 2821023049 για τηλεφωνική υποστήριξη από τις 9 μέχρι τις 11 το πρωί ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.