Αρχή Ανακοινώσεις ΤΕΙ - Εκπαιδευτικές Ανακοινώσεις Υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους φοιτητές
 
 
 
 
 
 

Υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους φοιτητές

E-mail Εκτύπωση

Ενεργοποιήθηκαν στον mail server του Παραρτήματος Χανίων λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για όλους τους φοιτητές (μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο για όσους το ζητούσαν).

Οι φοιτητές μπορούν να έχουν πρόσβαση χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του LDAP λογαριασμού του μέσω webmail ή μέσω κάποιου email client. Αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση της υπηρεσίας παρέχονται στην αντίστοιχη ενότητα.

To email του κάθε φοιτητή είναι σε αντιστοιχία με το ldap username. Έτσι ένας φοιτητής του Τμήματος Ηλεκτρονικής με ΑΜ το 9876 έχει email της μορφής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Αντίστοιχα ένα φοιτητής του τμήματος Φυσικών Πόρων & Περιβάλλοντος με αριθμό μητρώου 1234 έχει email της μορφής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Παράλληλα δημιουργήθηκαν οι εξής λίστες:

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για τους φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρονικής
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για τους φοιτητές του Τμήματος Τμήματος Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος

Στις λίστες αυτές μπορούν να στείλουν ΜΟΝΟ μέλη του ΤΕΙ Κρήτης (βάσει της κατάληξης του email teicrete.gr).

Σημείωση: τα email των φοιτητών δεν περιλαμβάνονται στη λίστα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Συνεπώς όσοι επιθυμούν να ενημερώνουν τους φοιτητές των 2 τμημάτων θα πρέπει να στέλνουν μηνύματα στις λίστες Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. αντίστοιχα.

Τέλος, από τους προϊσταμένους των 2 Τμημάτων προτείνεται:

  • στους φοιτητές: να χρησιμοποιούν αποκλειστικά την διεύθυνση email του Παραρτήματος σε ότι αφορά την εκπαιδευτική διαδικασία (π.χ. eClass)
  • στους διδάσκοντες: όταν απαιτείται να επικοινωνούν με τους φοιτητές μέσω email, να το κάνουν αποκλειστικά μέσω της διεύθυνσης email του Παραρτήματος