Αρχή Ανακοινώσεις Τμήμα ΦΠ - Ανακοινώσεις Γραμματείας ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2014-2015.
 
 
 
 
 
 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2014-2015.

E-mail Εκτύπωση

Οι Ανανεώσεις Εγγραφών και οι Δηλώσεις Μαθημάτων για το Εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, θα πραγματοποιηθούν από τους φοιτητές του Τμήματος, από την Πέμπτη 5 Μαρτίου έως και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015.

Τα μαθήματα έχουν ήδη ξεκινήσει από 24/2/2015 και οι εγγραφές στις ομάδες παρακολούθησης των Εργαστηρίων έχει ολοκληρωθεί.

Οι φοιτητές που δεν παρακολουθούν τα μαθήματα ή που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο μαθημάτων και οφείλουν μόνο Πρακτική Άσκηση ή Πτυχιακή Εργασία, να κάνουν μόνο ανανέωση εγγραφής.

 

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της δήλωσης μαθημάτων:

 

Οι δηλώσεις μαθημάτων γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό. Οι φοιτητές του Τμήματος μπορούν να δηλώσουν:

1) Έως 28 ώρες στα Υποχρεωτικά μαθήματα.

2) Έως 2 Κατοχυρωμένες Θεωρίες, έως 2 Κατοχυρωμένα Εργαστήρια (δεν μετρούν στο σύνολο των ωρών).

3) Μόνο μαθήματα μονών εξαμήνων (εκτός από τους φοιτητές που έχουν τελευταία δήλωση μαθημάτων, οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν όλα τα μαθήματα, ανεξαρτήτως εξαμήνου που διδάσκονται και να εξεταστούν σε αυτά, με την προϋπόθεση ότι στα μαθήματα αυτά έχουν εξεταστεί ανεπιτυχώς τουλάχιστον μία φορά).

4) Σύμφωνα με απόφαση Γ.Σ. του ΤΕΙ Κρήτης, οι φοιτητές που έχουν συμπληρώσει άθροισμα διδακτικών μονάδων μεγαλύτερο ή ίσο του 180 (εκτός από Πρακτική Άσκηση ή Πτυχιακή Εργασία), μπορούν να δηλώσουν όλα τα μαθήματα που οφείλουν, ανεξαρτήτως εξαμήνου, με την προϋπόθεση φυσικά ότι τα μαθήματα αυτά τα έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν και έχουν μόνο την υποχρέωση της τελικής εξέτασης. Οι δηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου έως και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015.

 

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 

Μετά τη λήξη της προθεσμίας για Ανανέωση Εγγραφής και Δήλωσης Μαθημάτων, όλοι οι φοιτητές του Τμήματος, πρέπει να ζητήσουν «Αντίγραφο Δήλωσης Μαθημάτων» από τη Γραμματεία του Τμήματος, στις ώρες εξυπηρέτησης, καθημερινά 11.00’ έως 13.00’.

Επισημαίνουμε ότι δεν καταχωρείται βαθμολογία σε μάθημα που δεν είναι δηλωμένο.

 

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Μηχανικών Φυσικών Πόρων & Περιβάλλοντος