Αρχή Ανακοινώσεις Τμήμα ΗΛ - Ανακοινώσεις Γραμματείας Έως 7/1/2014 οι online δηλώσεις μαθημάτων για την εξεταστική Φεβρουαρίου 2014
 
 
 
 
 
 

Έως 7/1/2014 οι online δηλώσεις μαθημάτων για την εξεταστική Φεβρουαρίου 2014

E-mail Εκτύπωση

Δηλώστε έως 7/1/2014... ΟΛΑ τα μαθήματα στα οποία επιθυμείτε να εξεταστείτε στην εξεταστική Φεβρουαρίου 2014.

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει από 28/11/2013, στην εξεταστική περίοδο Φεβρουαρίου 2014, μπορούν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών να εξεταστούν σε ΟΛΑ τα μαθήματα που οφείλουν (αρκεί να τα έχουν δηλώσει τουλάχιστον 1 φορά στο παρελθόν), ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο.

ΟΜΩΣ για να εκμεταλλευτούν οι φοιτητές μας αυτή τη χρυσή ευκαιρία πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ: (α) να εγγραφούν ΕΩΣ 7/1/2014 στο online πληροφοριακό σύστημα (που έχει ήδη ανοίξει και θα παραμείνει ανοικτό ΜΕΧΡΙ 7/1/2014), και (β) να αφοσιωθούν στο διάβασμα όλων των μαθημάτων στα οποία θα εξεταστούν.

ΟΣΟΙ οφείλουν εργαστηριακά μαθήματα, τα οποία έχουν παρακολουθήσει και πρέπει να δώσουν μόνο τελική εξέταση, θα πρέπει να κάνουν σχετική δήλωση στη γραμματεία, ώστε να γίνει ο σχετικός προγραμματισμός.

Ιδιαίτερα όλοι οι παλιοί φοιτητές που οφείλουν λίγα μαθήματα, καλούνται να συμμετέχουν μαζικά στις εξετάσεις έχοντας προετοιμαστεί σωστά, ώστε το Τμήμα να μεριμνήσει κατάλληλα.

Καλή επιτυχία σε όλους!