Αρχή Ανακοινώσεις Τμήμα ΗΛ - Εκπαιδευτικές Ανακοινώσεις Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 πρώτη μέρα για όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2015-16.
 
 
 
 
 
 

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 πρώτη μέρα για όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2015-16.

E-mail Εκτύπωση
Τα θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα του 1ου, 3ου, 5ου και 7ου εξαμήνου σπουδών ξεκινούν τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015.

Παρακαλούμε έχετε υπόψη σας τα εξής πάρα πολύ σημαντικά:

1) Όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε εργαστηριακό μάθημα, θα πρέπει απαραίτητα, μέσα στο διάστημα 5-9 Οκτωβρίου 2015, να εγγραφούν σε κάποια εργαστηριακή ομάδα του μαθήματος (οδηγίες θα βρείτε στη σχετική ανακοίνωση).

2) Οι φοιτητές που ΔΕΝ θα εγγραφούν εντός του διαστήματος 5-9 Οκτωβρίου 2015, σε εργαστηριακή ομάδα κάποιου εργαστηριακού μαθήματος, ΔΕΝ θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν στη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου.

3) Οι φοιτητές που καταλαμβάνουν θέση σε εργαστηριακή ομάδα ενός μαθήματος, αλλά εγκαταλείπουν το μάθημα ή κάνουν περισσότερες από δύο απουσίες σε αυτό, τότε σύμφωνα με σχετική απόφαση της Συνέλευσης του ΤΕΙ Κρήτης ΔΕΝ θα έχουν τη δυνατότητα να το ξαναδηλώσουν και να το ξαναπαρακολουθήσουν, παρά μόνο μετά από 2 ακαδημαϊκά έτη. Γι’ αυτό καθένας καταλαμβάνει θέση ΜΟΝΟ στα εργαστήρια που τελικά θα παρακολουθήσει μέχρι το τέλος τους.