Αρχή Ανακοινώσεις Τμήμα ΗΛ - Εκπαιδευτικές Ανακοινώσεις Έως 25/5/2015 οι online δηλώσεις μαθημάτων για εξέταση σε μαθήματα και του χειμερινού εξαμήνου (για τους επί πτυχίω φοιτητές).
 
 
 
 
 
 

Έως 25/5/2015 οι online δηλώσεις μαθημάτων για εξέταση σε μαθήματα και του χειμερινού εξαμήνου (για τους επί πτυχίω φοιτητές).

E-mail Εκτύπωση
Στην ερχόμενη εξεταστική Ιουνίου 2015, οι επί πτυχίω φοιτητές (άνω του 8ου εξαμήνου) μπορούν να εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα τόσο του εαρινού, όσο και του χειμερινού εξαμήνου, σύμφωνα με το Άρθρο 39 του Ν.4327/14-5-2015 («Για το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο του 2015, οι επί πτυχίω φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα που διδάχθηκαν σε προηγούμενα εξάμηνα.»).

 

Η δήλωση των θεωρητικών μαθημάτων στα οποία οποιοσδήποτε επί πτυχίω φοιτητής επιθυμεί να εξεταστεί, είναι απαραίτητο να γίνει online έως τη Δευτέρα 25/5/2015.

Όσοι επί πτυχίω φοιτητές επιθυμούν να εξεταστούν και σε εργαστηριακά μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου, θα πρέπει να κάνουν σχετική δήλωση στη Γραμματεία του Τμήματος, εφόσον φυσικά τα έχουν παρακολουθήσει και τους μένει μόνο η υποχρέωση της τελικής εξέτασης.