Αρχή Ανακοινώσεις Τμήμα ΗΛ - Εκπαιδευτικές Ανακοινώσεις Εκπαιδευτική Εκδρομή στο Εργοστάσιο Παραγωγής των Κυλινδρόμυλων Κρήτης (Μύλοι Κρήτης) Δευτέρα 18 Μαίου 2015
 
 
 
 
 
 

Εκπαιδευτική Εκδρομή στο Εργοστάσιο Παραγωγής των Κυλινδρόμυλων Κρήτης (Μύλοι Κρήτης) Δευτέρα 18 Μαίου 2015

E-mail Εκτύπωση
Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, διοργανώνει εκπαιδευτική εκδρομή στους Μύλους Κρήτης (στη Σούδα), την ερχόμενη Δευτέρα 18/5/2015. Εκεί οι φοιτητές θα ξεναγηθούν σε όλη τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου την ώρα της λειτουργίας του. Η διάρκεια της ξενάγησης υπολογίζεται σε λίγο περισσότερο από 1 ώρα, οπότε θα είναι δυνατό να ξεναγηθούν 2 ομάδες φοιτητών, με 20 το πολύ άτομα σε κάθε ομάδα. Τους φοιτητές θα συνοδεύει κατά την ξενάγηση ο Επ. Καθηγητής Γιώργος Φουσκιτάκης.

 

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες (μόνο 40), έχει δημιουργηθεί στο eclass «μάθημα» από τον Γ. Φουσκιτάκη με τίτλο "Εκπαιδευτική Εκδρομή στους ΜΥΛΟΥΣ ΚΡΗΤΗΣ (EL312)", ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπουν και να δηλώσουν συμμετοχή σε μια από τις δύο ομάδες. Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή, ΜΟΝΟ εφόσον είστε σίγουροι ότι θα συμμετέχετε.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα "Εκπαιδευτική Εκδρομή στους ΜΥΛΟΥΣ ΚΡΗΤΗΣ (EL312)".

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Τμήματος, ότι σε κάθε εξάμηνο προγραμματίζουμε την πραγματοποίηση 1-2 εκπαιδευτικών εκδρομών σε διάφορες παραγωγικές μονάδες. Ανάλογα με το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε το θεσμό.