Έναρξη μαθημάτων και Εγγραφές

E-mail Εκτύπωση

ΟΛΑ τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου 2013-14, τόσο τα θεωρητικά όσο και τα εργαστηριακά, του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών θα ξεκινήσουν κανονικά την Τρίτη 4/3/2014.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας μαθημάτων 4-10/3/2014, τόσο οι θεωρίες, όσο και τα εργαστήρια διδάσκονται κανονικά (σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα), και η παρουσία/παρακολούθηση από όλους τους ενδιαφερόμενους φοιτητές είναι υποχρεωτική.

Την Τετάρτη 26/2/2014 ξεκινούν οι εγγραφές στα εργαστήρια για να ολοκληρωθούν υποχρεωτικά στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας μαθημάτων 4-10/3/2014 (σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα).

Επισημαίνεται ότι όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για κάποιο εργαστήριο, είναι απαραίτητο και υποχρεωτικό να εγγραφούν σε αυτό, το αργότερο έως 10/3/2014.

Οι φοιτητές που έως 10/3/2014 δεν εγγραφούν σε κάποιο εργαστηριακό μάθημα, ΔΕΝ θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν στη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου 2013-14. Γι' αυτό συνιστούμε την προσοχή σε όλους.

Ο τρόπος εγγραφής σε κάθε εργαστηριακό μάθημα θα καθορισθεί από τον αντίστοιχο διδάσκοντα, πχ μέσω eclass, ή με προσωπική εγγραφή, ή αλλιώς, και θα ανακοινωθεί μέσα από την ιστοσελίδα του Τμήματος. Επισημαίνεται ότι είναι σημαντική η έγκαιρη εγγραφή των φοιτητών στα εργαστηριακά μαθήματα που τους ενδιαφέρουν.

Οι ανανεώσεις εγγραφών θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες μέρες (μετά από νέα ανακοίνωση), προκειμένου να υπάρξει χρόνος για να περαστούν οι βαθμολογίες όλων των μαθημάτων της εξεταστικής Φεβρουαρίου 2014 στο σύστημα.