Αρχή Ανακοινώσεις Τμήμα ΗΛ - Εκπαιδευτικές Ανακοινώσεις Παράταση εγγραφών εαρινού εξαμήνου και δηλώσεων εμβόλιμης εξεταστικής Ιουνίου 2013
 
 
 
 
 
 

Παράταση εγγραφών εαρινού εξαμήνου και δηλώσεων εμβόλιμης εξεταστικής Ιουνίου 2013

E-mail Εκτύπωση

Οι ηλεκτρονικές ανανεώσεις εγγραφών και οι δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο 2012-13 παρατείνονται έως και την Τετάρτη 13/3/2013, μέσω της ιστοσελίδας (online.teicrete.gr) και με χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης (username & password).

Για το ίδιο διάστημα παρατείνονται και οι έντυπες ανανεώσεις εγγραφών για τους φοιτητές που δεν έχουν ηλεκτρονική πρόσβαση.

Ειδικά οι φοιτητές άνω του 8ου εξαμήνου, που τον Ιούνιο 2013 δικαιούνται ακόμα μία εμβόλιμη εξεταστική σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν, πρέπει το αργότερο έως και 13/3/2013 να έρθουν σε συνεννόηση με τη γραμματεία (είτε προσωπικά, είτε μέσω email, είτε τηλεφωνικά) και να υποβάλλουν σχετική δήλωση ΟΛΩΝ των (εαρινών και χειμερινών) μαθημάτων που θα δώσουν τον Ιούνιο 2013.

Για τους φοιτητές άνω του 8ου εξαμήνου συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στις δηλώσεις τους, καθώς ΔΕΝ θα έχουν δικαίωμα εξέτασης στα μαθήματα που δε θα δηλώσουν.