Αρχή Ανακοινώσεις Τμήμα ΗΛ - Εκπαιδευτικές Ανακοινώσεις Θερινό Σχολείο "Transparent Electronics", 7-20 Ιουλίου 2013 στα Χανιά
 
 
 
 
 
 

Θερινό Σχολείο "Transparent Electronics", 7-20 Ιουλίου 2013 στα Χανιά

E-mail Εκτύπωση

Κάθε καλοκαίρι, στη διάρκεια των τελευταίων 5 ετών, το Τμήμα Ηλεκτρονικής διοργανώνει στα Χανιά (σε συνεργασία με μεγάλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και στα πλαίσια ευρωπαϊκών προγραμμάτων) θερινά σχολεία (summer schools) για φοιτητές από όλη την Ευρώπη (και φυσικά από το Τμήμα μας).

Συνεχίζοντας αυτή την εξαιρετικά πετυχημένη “παράδοση”, στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού (Ιούλιος-Αύγουστος 2013) έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στα Χανιά 3 θερινά σχολεία.

Το πρώτο από αυτά με τίτλο “Transparent Electronics: From Materials and Devices to Circuits and Systems”, θα πραγματοποιηθεί 7-20 Ιουλίου 2013 στους χώρους του ΤΕΙ Κρήτης στα Χανιά, σε συνεργασία με άλλα 6 πανεπιστήμια (Imperial College London, New University of Lisbon, University of Erlangen-Nurenberg, Ecole des Mines de Saint-Etienne, University of Bucharest, και University of Crete). Την επιστημονική ευθύνη και το συντονισμό του προγράμματος έχει το Τμήμα Ηλεκτρονικής, μέσω του καθηγητή Ιωάννη Καλιακάτσου και του καθηγητή εφαρμογών Κωνσταντίνου Πετρίδη.

Στο θερινό σχολείο θα διδάξουν πολλοί καθηγητές και ερευνητές από όλη την Ευρώπη, και όλα τα μαθήματα θα γίνονται στα Αγγλικά. Για μια ακόμα φορά, οι φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρονικής θα έχουν την εξαιρετική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα καλά σχεδιασμένο θερινό σχολείο, ώστε να αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες σε πρωτοποριακές τεχνολογίες αιχμής και ταυτόχρονα να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους σημείωμα.

 Περισσότερες πληροφορίες στην (διαρκώς εξελισσόμενη) ιστοσελίδα του θερινού σχολείου http://transelect.chania.teicrete.gr.