Αρχή Ανακοινώσεις Τμήμα ΗΛ - Εκπαιδευτικές Ανακοινώσεις Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 η πρώτη μέρα για όλα τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου 2015-16.
 
 
 
 
 
 

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 η πρώτη μέρα για όλα τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου 2015-16.

E-mail Εκτύπωση

Τα θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα του 2ου, 4ου και 6ου εξαμήνου σπουδών ξεκινούν τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016.

Παρακαλούμε έχετε υπόψη σας τα εξής πάρα πολύ σημαντικά:

1) Το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου 2015-16 βρίσκεται σε  φάση οριστικοποίησης και θα αναρτηθεί το απόγευμα της Τρίτης 16/2/2016.

2) Για κάθε εργαστηριακό μάθημα θα δημιουργηθεί (α) ένας αριθμός εργαστηριακών τμημάτων για τους φοιτητές που βρίσκονται στο αντίστοιχο εξάμηνο σπουδών και δεν το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν, και (β) ένα διαφορετικό εργαστηριακό τμήμα για τους φοιτητές που το έχουν παρακολουθήσει χωρίς επιτυχία στο παρελθόν και οφείλουν μόνο τελική εξέταση.

3) Ο αριθμός των τμημάτων που τελικά θα λειτουργήσουν για κάθε εργαστηριακό μάθημα θα εξαρτηθεί από το πλήθος των φοιτητών που έως το τέλος της 1ης εβδομάδας μαθημάτων θα έχει εγγραφεί σε αυτό, ακολουθώντας υποχρεωτικά τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω.

4) Όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε εργαστηριακό μάθημα, θα πρέπει απαραίτητα (α) να πραγματοποιήσουν προεγγραφή μέσω eclass σε μια από τις εργαστηριακές ομάδες αυτού του μαθήματος από Τετ 17 έως και Κυρ 21 Φεβ 2016, ΚΑΙ (β) σε συνεννόηση με τον διδάσκοντα να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους σε συγκεκριμένη εργαστηριακή ομάδα, με την υποχρεωτική παρουσία τους στο 1ο εργαστήριο του μαθήματος από Δε 22 έως και Παρ 26 Φεβ 2016 (στις ώρες που προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα).

5) Οι φοιτητές που ΔΕΝ θα προεγγραφούν μέσω eclass στο διάστημα 17-21 Φεβ και ΔΕΝ θα εγγραφούν οριστικά με την υποχρεωτική παρουσία τους στο 1ο εργαστηριακό μάθημα (στη διάρκεια της 1ης εβδομάδας 22-26 Φεβ), ΔΕΝ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αυτό το εργαστηριακό μάθημα στη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου.

6) Οι φοιτητές που καταλαμβάνουν θέση σε εργαστηριακό τμήμα ενός μαθήματος, αλλά εγκαταλείπουν το μάθημα ή κάνουν περισσότερες από δύο απουσίες σε αυτό, τότε σύμφωνα με σχετική απόφαση της Συνέλευσης του ΤΕΙ Κρήτης ΔΕΝ θα έχουν τη δυνατότητα να το ξαναδηλώσουν και να το ξαναπαρακολουθήσουν, παρά μόνο μετά από 2 ακαδημαϊκά έτη. Γι’ αυτό κάθε φοιτητής καταλαμβάνει θέση ΜΟΝΟ στα εργαστήρια που τελικά θα παρακολουθήσει μέχρι το τέλος τους.